La Vanguardia.com

Concursos

BASES

Temàtica

Concurs Cartells Crema de Sant Josep-Crema Catalana-.

Descripció i objecte

Dins la campanya Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat: Candidatura UNESCO 2014, la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) i La Vanguardia organitzen el “Concurs de Cartells Crema de Sant Josep-Crema Catalana-” per escollir la creació de cartell que promocionarà aquestes jornades.

Modalitats

-Una adreçada a estudiants d’escoles de disseny

-Una segona modalitat adreçada a tots els lectors de La Vanguardia i públic en general

Per participar

Cal enviar la proposta de cartell, juntament amb les dades personals (nom, cognoms i adreça d´e-mail), acceptant aquestes bases i escollint una de les dues modalitats de participació: estudiant de disseny o públic en general.


CAL QUE EN EL CARTELL APAREGUI:

Avanttítol: Cuina Catalana, Patrimoni Immaterial de la Humanitat. UNESCO 2014

Títol: Jornades de la Crema de Sant Josep o Crema Catalana

Subtítol: Del 14 al 24 de març

I les mides han de ser DIN A4 en format digital (jpg) i 1Mb com a màxim.


El Jurat estarà format per Pepa Aymamí, directora general de la FICCG, Sergi Freixes, professor de l´IED, i Enric Sierra subdirector de La Vanguardia. 

Termini per participar

Del 4 al 28 de febrer de 2013 (fins a les 23:45h) El nom del guanyador i el finalista de cada modalitat es farà públic l´1 de març de 2013

Premis i condicions

Hi haurà un guanyador i un finalista en cada modalitat La FICCG es reserva el dret d´escollir quin dels dos cartells guanyadors (un per cada modalitat) serà el cartell oficial de les Jornades de la Crema de Sant Josep que organitza la FICCG en el marc de la campanya Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat: Candidatura UNESCO 2014.

-Un cop passades 72 hores des de la finalització de cada una de les accions de participació d´aquest concurs, La Vanguardia establirà contacte pels canals habituals (e-mail o telèfon) amb els guanyadors i els finalistes, que hauran de respondre en el termini màxim d´una setmana per poder fer efectiu el premi.

-Transcorregut aquest temps, si no hi hagués resposta, el premi passarà automàticament al següent en l´ordre de guanyadors resultants.

- S´exigirà una identificació vàlida en el moment de realitzar l´entrega del premi. Tractament de dades personals - L´organització garanteix el correcte tractament de les dades d´acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD).

Regals

MODALITAT 1 (adreçada a estudiants de disseny)

1er Premi: Cap de setmana a l’Hotel Balneari Vichy Catalán per dues persones+ Llibre de La Vanguardia (no inclòs el transport)

2n Premi:

-Lot de productes dels patrocinadors de la campanya: Llet Nostra, Moritz, Coca-cola, Vichy Catalan

-Lots de productes DO: arròs,oli, vi, cava


MODALITAT 2 (adreçada a tots els lectors de La Vanguardia)

1er Premi: Dos àpats per 2 persones: un al restaurant Windsor de Barcelona i l’altre a Fàbrica Moritz + Llibre de La Vanguardia (no inclòs el desplaçament fins als locals)

2n Premi:

-Lot de productes dels patrocinadors de la campanya: Llet Nostra, Moritz, Coca-cola, Vichy Catalan

-Lots de productes DO: arròs,oli, vi, cava

OBERT FINS EL 28/02/2013
0
DIES
0
HORES
0
MIN.

COMPARTEIX

 

ADHEREIX-TE

Adhesió a la candidatura Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat.

CONCURS PATROCINAT PER